febr.
11

Az Akusztikai Tagozat ügyrendje

Az alábbi linken és a Dokumentumok menüben is elérhető az Akusztikai Tagozat ügyrendjének tervezete:

Akusztikai tagozat ügyrendje - tervezet (2019.02.11.)

A tagozati ügyrend a tervező- és szakértő mérnökök, valamint építészek szakmai kamaráiról szóló 1996. évi LVIII. törvény (a továbbiakban: Kamtv), a Magyar Mérnöki Kamara elfogadott Alapszabálya, az Országos Szervezeti és Működési Szabályzata (továbbiakban: OSzMSz), alapján és vonatkozó előírásainak figyelembevételével készült.

Az ügyrenddel kapcsolatosan várjuk minden tagtársunk észrevételét, megjegyzését, javaslatát. Elsősorban a nem dőlt betűvel szedett, azaz nem az Alapszabályból származó rendelkezésekkel kapcsolatos, a működést és feladatot meghatározó pontokkal kapcsolatban várjuk az ötleteiket, de örömmel veszünk minden egyéb kritikai megjegyzést is. Külön köszönjük, ha a hibák leírása mellett azok javítására is tesznek szöveges javaslatot, ezzel megkönnyítik a munkánkat.

Az észrevételeket 2019. február 20-ig várjuk. Ezután ezeket feldolgozzuk és az Elnökséggel áttárgyalás után az elfogadott javaslatokat átvezetjük az ügyrendbe. Az ügyrend elfogadásáról a 2019. február 26-i Taggyűlésen döntünk, melyre ezúttal is tisztelettel invitáljuk minden tagunkat.

Az észrevételeket az mmk.akusztika <kukac> gmail.com e-mail címre várjuk.

A feldolgozhatóság érdekében mindenkit kérünk, hogy véleményét tömören, strukturált formába hozva küldje el. A vírusvédelem miatt elsősorban nyers szöveges fájlokat vagy másolási védelem nélküli PDF dokumentumokat várunk. Exe, ZIP, ARJ, JPG, PNG és egyéb vírusveszélyes csatolmányokat azok megnyitása nélkül töröljük.

Közreműködésüket, munkájukat előre is köszönjük,
üdvözlettel:

Nagy Attila Balázs
alelnök